SD Kokrica se je vključila v dogodek Festival športa Kranj

Projekt Festival športa Kranj ima cilj, da se čim več otrok in staršev vključi v šport oz. da aktivno preživljajo prosti čas.  Projekt je nastal v sodelovanju Športne zveze Kranj, Zavoda za šport Kranj, Mestne občine Kranj, Zavoda za turizem in kulturo Kranj, Zdravstvenega doma Kranj, Kranjskih vrtcev in osnovnih šol, Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenje športnih zvez ter drugih izvajalcev športnih programov.

Festival športa Kranja je predstavil izvajalce kranjskih športnih programov. SD Kokrica je s svojimi člani predstavila in prikazala otrokom kako se rolka oz. pripravlja na zimsko sezono in kaj je potrebno za varnost pri rolanju.


Mimoidoči otroci in starši
so nabrali pogum in obuli tekaške čevlje katere so nataknili na rolke, prejeli palice in s pomočjo članov SD Kokrice in trenerja Klemena Arha, prvič zavihteli po mestnem jedru Kranja. Bili smo zelo presenečeni in veseli na veliko odzivnost otrok. To dokazuje, da je veliko otrok pogumnih in zelo odločnih, samo otroke je potrebno spodbujati in jim zaupati v njihovo zmogljivost. galerija slik Fb SD Kokrica